BugBeater   
 

Opp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spara abnorma summor med Pengar!

BugbeaterIbland räcker varken tid eller pengar lika långt som näsan, speciellt när det gäller datamaskiner som ställer sig på tvären mitt i det du som bäst håller på med.
Då kan det kännas lockande att kasta problemet på nån annan som gärna hjälper dig med din dators diverse drift stopp. Givetvis tar dessa "specialister" hut lösa summor för att genom att lägga ut dimridåer i din arbets miljö få dig att tro att det var ett väldigt krångligt problem som du råkat ut för genom att bara normal bruka din dataapparat. Givetvis är det INTE så!

Genom att på outtröttligt sätt penetrera dom allra innersta bitarna i en datamaskins sätt att fungera o reagera har DataDocktorns Lab (Schweitz) kommit fram med den opti mala lösningen för så kallade "Buggar"! Nu behöver du inte vara beroende av andras överseende och kost samma hjälp! Med hjälp av den land vinnande produkten "BugBeater" kan du på några sekunder klara upp de mest svår artade "buggar" som sätter käppar i dina hjul, och åter få en trivsam stund framför din datamaskin. För att inte tala om hur Du kan imponera på dina kollegor och kamrater! Med rätt atti tyd och "BugBeater" kan detta be tyda en raket karriär och dyrkan från mindre upp lysta individer!
Prova gratis genast!

 

Startside ] Opp ] [Søk]

Copyright © 2002 Øyvind Haugland
Sist endret:  13 januar 2019
 

  Interested in this stuff? Please write to:
 

HTML Counter            stats counter